OI/OIL Davines

Maak nu online jouw afspraak!

Koop 2 producten van het OI/OIL gamma en krijg een handcrème gratis terwaarde van 18,50€

Roucou olie is afkomstig van een plant genaamd Amazonia, ook wel bekend als Annato. Deze olie is honderd maal rijker aan betacaroteen in vergelijking tot wortels. Het helpt de structuur van het haar te herstellen en stimuleert daarnaast ook de groei van het haar. Alsof het niet nog handiger kan werkt het product als een antioxidant en beschermt het haar tegen vrije radicalen.

Heb jij ook wel eens van die dagen waarop je de deur uit bent gegaan met mooi glanzend en glad haar, maar na een regenbuitje begint het dan toch een tikkeltje te pluizen? Op dit soort momenten is de OI/OIL jouw allerbeste vriend. Pluisvrij haar in een handomdraai!

Met de deelname aan het project LifeGate Zerro Impact, vermindert de CO2-uitstoot van de productie van de verpakking en wordt dit alles compenseert door het creëren en beschermen van nieuwe bossen in Italië en Madagaskar.

 

Met de formule van Roucou olie uit eerlijke handel, draagt Davines met dit nieuwe product bij aan de bescherming van het milieu.

 

davines oi/oil haarverzorgings producten

Een kapsel kan maar pas goed zijn, niet alleen als het goed geknipt is, maar als je hoofdhuid en haren in goede gezondheid zijn!

"Nathalie"