Oil handbalsem

OI Oil producten davines

OI HANDBALSEM

Voedende en verfraaiende handcrème, ideaal voor alle huidtypes. De speciale formule beschermt de huid tegen beschadiging door de zon, wind of kou en zorgt voor langdurig vocht. Zonder parabenen.

Deze Oil handbalsem is zeer aangeraden nu we ons handen heel vaak moeten wassen. Vandaar dat je handen goed moet hydrateren.

Daarnaast heeft deze Oil gamma nog shampoo, maskers, olie, melk voor de haren en bodywash voor ons lichaam optimaal te verzorgen.

TOEPASSING:

Aanbrengen op handen en zachtjes masseren.

PRODUCT MATEN:

75 ml

Emite Make up

In 2002 ontstond het idee om een ​​professionele make-up-serie te ontwikkelen. Productontwikkeling begon in 2003 en duurde zeven jaar te realiseren. De werkwijze die we hebben gekozen is geen onderdeel van de aanpak van de kunstenaar aan de eisen van de make-up artist's. Artistiek belangrijke eigenschappen zoals creativiteit en beleving, gecombineerd met precisie en trend bewustzijn is de ruggengraat van ons werk. Net dezelfde eigenschappen als de toonaangevende make-up artiesten hebben. 'Emité Make Up wordt geproduceerd, zowel in Europa en de Verenigde Staten.

Fatinha Ramos

fatinha Ramos ilustraties kinderboeken

 

Fatinha Ramos is een illustrator, die na haar studies in Porto emigreerde naar Antwerpen. Na twaalf jaar zette ze haar carrière als art director en grafisch ontwerper stop, om voltijds te kunnen illustreren. Met succes, want zij viel al meermaals in de internationale prijzen en selecties voor internationale expo´s, zoals bij Museum of American Illustration in New York; Biënnale Venetië; New York publicatie “International Contemporary Artists”, “best 200 illustrators worldwide 2016-2017”, etc...

Degroote Bloemen

bloemen-degroote

Onze zaak wordt elke week met veel liefde en passie verzorgt met mooie bloemen door Degroote Tom en zijn vrouw Caroline. Het geeft ons een extra stukje natuur in onze zaak.

Bij Patisserie Lints gaan kunst en lekkernij samen.

Lints is de warme bakker die u moet leren kennen.
Begonnen als kleine bakkerij en nu na 20 jaar nog steeds een referentie in Antwerpen voor patisserie, brood en chocoladecreaties.

Eddy en zijn vrouw Kathleen leiden het team van Lints elke dag opnieuw naar de hoogstaande kwaliteit.
Met een vestiging in hartje Antwerpen en Mechelen en een atelier waar alle bereidingen van eigen handen komen is het aanbod zeer ruim.

Sofie Engelen

Sofie-engelen

"Ik ga al 8 jaar naar Coiffure Stan voor mijn haar.": zegt Sofie Engelen.

"Vanaf de dag dat ik daar binnen stapte voelde ik me daar helemaal op mijn plaats. Nathalie, de eigenares, is niet de typische kapster en heeft een alternatieve filosofie.
Ze creëert naargelang je wensen én drukt haar stempel op het kapsel.
Ik laat ze vaak experimenteren met alle tinten rood en ros, zo heb ik al veel mooie kleuren gehad en paste het telkens helemaal bij wie ik ben.