Fatinha Ramos

fatinha Ramos ilustraties kinderboeken

 

Fatinha Ramos is een illustrator, die na haar studies in Porto emigreerde naar Antwerpen. Na twaalf jaar zette ze haar carrière als art director en grafisch ontwerper stop, om voltijds te kunnen illustreren. Met succes, want zij viel al meermaals in de internationale prijzen en selecties voor internationale expo´s, zoals bij Museum of American Illustration in New York; Biënnale Venetië; New York publicatie “International Contemporary Artists”, “best 200 illustrators worldwide 2016-2017”, etc...

Degroote Bloemen

bloemen-degroote

Onze zaak wordt elke week met veel liefde en passie verzorgt met mooie bloemen door Degroote Tom en zijn vrouw Caroline. Het geeft ons een extra stukje natuur in onze zaak.

Minste haren!

Wist je dat mensen met blond haar gemiddeld de meeste haren op hun hoofd hebben met 150.000?

Brunettes en vrouwen met zwart hebben respectievelijk 100.000 à 110.000 haren.
Roodharigen hebben met gemiddeld 90.000 de minste haren op hun hoofd.

Daarbij moet worden opgemerkt dat de structuur van hun haar wel sterker is dan die van blondines. Het zwarte haar van Indiaanse vrouwen is het sterkst.

Sofie Engelen

Sofie-engelen

"Ik ga al 8 jaar naar Coiffure Stan voor mijn haar.": zegt Sofie Engelen.

"Vanaf de dag dat ik daar binnen stapte voelde ik me daar helemaal op mijn plaats. Nathalie, de eigenares, is niet de typische kapster en heeft een alternatieve filosofie.
Ze creëert naargelang je wensen én drukt haar stempel op het kapsel.
Ik laat ze vaak experimenteren met alle tinten rood en ros, zo heb ik al veel mooie kleuren gehad en paste het telkens helemaal bij wie ik ben.